Fllow 12+ groep

Hoi,

Leuk dat je meer informatie wilt over de 12+ groep. Ben je zelf geïnteresseerd in deze groep? Of ken je iemand die geïnteresseerd is? Jullie zijn van harte welkom! Kom een keertje mee kijken 🙂

De 12+ groep spreekt 1x per maand af op zondagochtend in de kerk (EKW). Tijdens dat de kinderen naar achteren gaan voor hun eigen samenkomst, gaan wij ook naar achteren. Tijdens zo’n ochtend proberen wij altijd even een serieus stukje te behandelen, bijvoorbeeld over talenten welke je van God hebt ontvangen. Op die manier kunnen wij samen meer leren over God.

Ook spreken wij 1x per maand af op zondagavond in Gideon, een gebouw in het centrum van Naaldwijk. Deze avond vullen we meestal met gezellige en leuke activiteiten. Het doel van deze avonden is meer gericht op met elkaar plezier hebben en met elkaar op te trekken.

Dus samengevat: We spreken elke 2 weken op zondag af met de 12+ groep! Wij willen elkaar beter leren kennen om echt broers en zussen van elkaar te kunnen zijn. We willen een plek zijn waar jij je thuis voelt, waar jij je zorgen in vertrouwen kan delen.

Heb je vragen? Stel ze alsjeblieft. Wij beantwoorden je vragen met liefde!

Groetjes de jeugdleiding: Emiel, Frank, Kaylee, Laura, Lisette, Marcel

Afbeeldingsresultaat voor tot snel png